Workshop “Thinking to learn” a Barcelona

Compartir

3 abril 2020

Entrevista a Robert Swartz y David Perkins

Per Maria Latre

Al novembre de 2017 Robert Swartz i David Perkins van venir a Barcelona per impartir el workshop Thinking to learn. Bob i David són promotors de l’ICOT (*) des dels seus inicis i han dedicat gairebé tota la seva vida a promoure el pensament com a eina pedagògica bàsica. El workshop Thinking to learn és fruit de la seva saviesa compartida i té com a objectiu formar al professorat a utilitzar el pensament per a ajudar als seus alumnes a aprendre més i millor.

A la següent entrevista el Bob i el David ens expliquen què els va fer dedicar-se al desenvolupament del pensament i perquè ho consideren tan important.

_____________

*ICOT La Conferència Internacional Sobre pensament és l’esdeveniment indispensable dels líders d’educació, empreses, sanitat, societat civil i esport. Experts i professionals d’aprenentatge, neurociència i desenvolupament cognitiu compartiran la seva investigació més recent i donaran recomanacions pràctiques per a una aplicació multidisciplinària. El propòsit d’aquesta conferència és fer del món un lloc més reflexiu. — Arthur L. Costa, Professor Emeritus, California State University, Sacramento

Relacionat amb: Entrevista, Vídeo

Compartir

2022-05-20T09:23:57+00:00
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Go to Top