Formació

Entrevistes a experts

Entrevista a Andreas Schleicher

Andreas Schleicher és una de les persones que més influència tenen al món sobre la qualitat dels sistemes educatius. Lidera des de 2012 la direcció d’Educació i Competències de l’OCDE. Se’l coneix per coordinar l’informe PISA  (Programme for International Student Assessment) que engloba prop de 100 països.

Entrevista a James Arthur

James Arthur és el fundador i director del Jubilee Centre for Character and Virtues a la Universidad de Birmingham. És una institució líder i única en el món, dedicada a l’estudi i investigació de com el caràcter i les virtuds impacten en els individus i la societat.

Entrevista a Inger Enkvist

Inger Enkvist és Catedràtica en Filologia Hispànica en la Universitat de Lund (Suècia). Ha sigut membre del Consell d’Educació Superior Suec i integrant de l’acadèmia Argentina de Ciències Polítiques i Morals.  Ha escrit un informe sobre la millora de la formació docent per al govern del seu país i  ha visitat infinitat de països donant conferències.

Cooperació Internacional. Living for others.

Cooperació Internacional és una ONG amb més de 25 anys i de 5.000 joves fent voluntariat per tot el planeta. Ha rebut el Premi Nacional de Joventut del ministeri de sanitat, serveis socials i igualtat. Es defineixen com tot el que queda per canviar el món i algun dia serà millor. Creuen en la capacitat de la joventut per a aportar solucions als problemes socials.