Tedis online 2020

Compartir

22 abril 2020

Un món més humà és possible després de la Covid-19

L’evidència científica certifica que l’oratòria i el debat tenen un impacte molt positiu en el desenvolupament del pensament crític dels alumnes.

Per Ana Moreno

E stem vivint una pandèmia amb conseqüències molt doloroses. Ara, més que mai, el món necessita que tots ens hi posem a lluitar junts i sortir enfortits.

Tu també pots ajudar amb les teves idees alhora que aprens a defensar-les amb convicció i a pensar amb esperit crític.

Tedis online 2020 vol donar els joves l’oportunitat de col·laborar per transformar el món en un lloc millor per tota la humanitat d’avui i demà.

Grava el teu discurs i participa!

PARTICIPACIÓ

Fas 2n, 3r o 4t d’ESO i vols participar?

Segueix les següents passes:

  1. Pensa una idea creativa i eficaç per transformar el món després del Covid-19 per convertir-lo en un lloc millor per a tots.
  2. Escriu un discurs d’ 1 minut per defensar-la.
  3. Grava’t en vídeo.
  4. Puja el vídeo a YouTube i envia’ns l’enllaç a través del formulari d’inscripció abans del 13 de maig
  5. Participa en la votació del públic dels 9 vídeos finalistes dissabte 16 de maig de 9 a 6 de la tarda al compte d’Instagram @impulseducacio.
  6. Celebra els premis en directe al canal de YouTube Impuls Educació el 16 de maig a les 7 de la tarda.
  7. Ajuda’ns a difondre les millors idees.

INSCRIPCIÓ

Introdueix les teves dades i l’enllaç del teu discurs al formulari Tedis online 2020 abans del pròxim 13 de maig.

DISCURS

El tema del teu discurs ha d’estar al voltant de la idea “Un món millor és possible després del covid-19”. Es tracta de pensar una idea per resoldre o millorar algun dels problemes agreujats per la Covid-19 relacionats amb algun dels ODS (Objectius de Desenvolupament Sostenible). Si no coneixes els ODS o no recordes quins són, aquest vídeo et pot ajudar vídeo ODS.

La llengua pot ser en català, castellà o anglès.

Abans de gravar-te revisa la rúbrica d’avaluació que hem preparat, t’ajudarà a preparar-te. Recorda que no pot passar d’un minut. Practica abans tant com vulguis.

PREMIS I JURAT

El jurat el formaran 5 professors i professores experts en oratòria. Tots ells valoraran els discursos presentats amb la rúbrica publicada. D’aquesta manera se seleccionaran els 3 discursos per curs que seran premiats.

El premi al Primer, Segon o Tercer millor orador per curs dependrà de votació popular. Els 9 discursos amb més puntuació a la rúbrica es publicaran a l’usuari @impulseducacio d’Instagram dissabte 16 de maig a les 9 del matí perquè el públic els voti. Segons els like que cada video tingui a les 6 de la tarda es donaran els premis finals que s’emetran en directe des del canal YouTube Impuls Educació a les 7 de la tarde.

En acabar tots, organitzadors, participants i amics difondrem les vostres grans idees perquè arribin lluny i aportin esperança al món.

Relacionat amb: Notícia, Projecte

Compartir

2023-03-02T09:29:53+00:00

Deixeu un comentari


Go to Top