El currículum sota la perspectiva de la personalització

Compartir

22 novembre 2021

5 veus expertes ens parlen sobre el currículum competencial personalitzat: César Coll, Neus Sanmartí, Paulina Bánfalvi, Coral Regí i Antonio Bernal

Per Maria Font

Ponents a la taula rodona de la presentació de l’informe Delphi sobre Personalització:

César Coll

Doctor en Psicologia i Catedràtic de Psicologia Evolutiva i de l’Educació de la Universitat de Barcelona.

La seva investigació se centra en l’anàlisi dels processos d’interacció en situacions educatives i l’avaluació dels aprenentatges escolars i els usos de les tecnologies de les TIC en l’educació.

Autor de llibres com Personalización del aprendizaje escolar de l’editorial Grao; i Desarrollo psicológico y educación d’Alianza Editorial.

Neus Sanmartí

Catedràtica emèrita de Didàctica de les Ciències a la Universitat Autònoma de Barcelona.

Experta en el desenvolupament curricular i l’avaluació, el llenguatge en relació amb l’aprenentatge científic i l’educació ambiental, entre d’altres.

Autora de llibres com Avaluar i aprendre: un únic procés de l’editorial Octaedro o 10 Ideas Clave. Evaluar para aprender de l’editorial Grao, entre d’altres.

Paulina Bánfalvi

Experta en altes capacitats i desenvolupament del talent. Formadora sobre aprenentatge personalitzat, creativitat, pensament crític i desenvolupament del talent.

Les seves línies d’investigació se centren en estratègies d’aprenentatge multinivell i creatiu per al desenvolupament personal i del talent.

Autora del llibre La Rebelión del Talento de l’editorial Ediciones Aljibe i fundadora del blog AACC la rebelión del talento.

Coral Regí

Biòloga i educadora per vocació. És la directora de l’Escola Virolai.

Està especialitzada en innovació i qualitat educativa, la direcció i el lideratge, l’educació valors, l’educació de joves resilients, la coherència entres família i escola, entre d’altres.

Ha escrit articles sobre lideratge, avaluació professional i processos de qualitat pedagògica i educativa.

Antonio Bernal

Doctor en Filosofia i Ciències de l’Educació. Catedràtic de la Universitat de Sevilla en Teoria i Història de l’Educació i Pedagogia Social.

Les seves investigacions se centre en qüestions relatives a la teoria i la filosofia de l’educació, la personalització educativa, la formació de la identitat i l’educació emprenedora.

Autor dels llibres Educación Emprendedora o Formación continua, ambdós de la editorial Síntesis.

Compartir

2023-03-02T08:21:18+00:00
Go to Top