Informació general

La nostra política de reemborsaments i devolucions dura 30 dies. Si han passat 30 dies des de la teva compra, no podem oferir-te un reemborsament o canvi complet.

Per a poder realitzar una devolució, l’article ha d’estar sense usar i en les mateixes condicions en les quals el va rebre. També ha d’estar en el seu embalatge original.

Hi ha diversos tipus de productes que no poden #retornar. Els productes peribles, com a aliments, flors, periòdics o revistes, no poden #retornar. Tampoc acceptem productes íntims o sanitaris, materials perillosos o líquids o gasos inflamables.

Articles addicionals no retornables:

Targetes regalo
Productes de programari descargables
Alguns articles de salut i cura personal

Per a completar la seva devolució, necessitem un rebut o prova de compra.

No enviï la seva compra al fabricant.

Hi ha determinades situacions en les quals només es concedeixen devolucions parcials:

Llibre amb signes evidents d’ús
#CD, #DVD, cinta VHS, programari, videojoc, cinta de casset o disc de vinil que hagi estat obert.
Qualsevol article que no es trobi en el seu estat original, estigui danyat o li faltin peces per motius que no es deguin a un error nostre.
Qualsevol article que es retorni més de 30 dies després del lliurament.
Reemborsaments

Una vegada rebuda i inspeccionada la seva devolució, li enviarem un correu electrònic per a notificar-li que hem rebut el seu article retornat. També li notificarem l’aprovació o rebuig del seu reemborsament.

Si s’aprova, es processarà el reemborsament i s’aplicarà automàticament un crèdit a la seva targeta de crèdit o mètode de pagament original, en un termini determinat de dies.

Reemborsaments endarrerits o no rebuts

Si encara no ha rebut el reemborsament, comprovi primer de nou el seu compte bancari.

A continuació, #posar en contacte amb l’entitat emissora de la seva targeta de crèdit.

A continuació, #posar en contacte amb el seu banc. Sovint transcorre algun temps abans que es comptabilitzi el reemborsament.

Si has fet tot això i encara no has rebut el reemborsament, posa’t en contacte amb nosaltres en {email address}.

Articles en oferta

Només es reemborsaran els articles de preu normal. Els articles en oferta no es poden reemborsar.

Canvis

Només canviem articles si estan defectuosos o danyats. Si necessites canviar-ho pel mateix article, envia’ns un correu electrònic a {email address} i envia el teu article a: {direcció física}.

Regals

Si l’article estava marcat com a regal quan el vas comprar i te l’enviem directament, rebràs un abonament de regal pel valor de la teva devolució. Una vegada rebut l’article retornat, se t’enviarà per correu un val regalo.

Si l’article no estava marcat com a regal en el moment de la compra, o si la persona que va fer el regal es va enviar a si mateixa la comanda per a lliurar-te’l a tu més tard, enviarem un reemborsament a la persona que va fer el regal i ella s’assabentarà de la teva devolució.

Enviament de devolucions

Per a retornar el seu producte, ha d’enviar-lo per correu a {adreça física}.

Vostè serà responsable de pagar les seves pròpies despeses d’enviament per a retornar el seu article. Les despeses d’enviament no són reemborsables. Si rep un reemborsament, el cost de l’enviament de devolució es deduirà del seu reemborsament.

Depenent d’on viva, el temps que pot trigar a arribar-li el producte canviat pot variar.

Si retornarà articles més cars, pot utilitzar un servei d’enviament amb seguiment o contractar una assegurança d’enviament. No garantim que rebem l’article retornat.

Necessita ajuda?

Posa’t en contacte amb nosaltres en {email} si tens preguntes relacionades amb reemborsaments i devolucions.