“Cal encoratjar al professorat a orientar i desenvolupar la seva pròpia marca personal”

1 octubre 2020

Entrevista a Miquel Rossy, assessor de marques escolars i dissenyador gràfic, autor del nou llibre “El secreto del marketing educativo, el profesorado es la marca de la escuela”

Per Maria Latre

En el seu llibre “El secreto del marketing educativo” Miquel Rossy parla de la labor educativa i la qualitat de la feina de tots els docents. I és que la marca d’una escola es reconeix, no només pels seus trets identificatius, sinó, sobretot, per les actuacions dels professors i professores. La comunicació més rellevant d’una escola la porten a terme el professorat cada dia a l’aula i amb les converses amb les famílies. Cal encoratjar al professorat a orientar i desenvolupar la seva pròpia marca personal, perquè ells mateixos en seran els primers beneficiats. La marca de l’escola és la suma de les marques personals dels docents.

Branding escolar https://brandingescolar.com/es/miquel-rossy/

Relacionat amb: Entrevista, Vídeo

Et pot interessar

Subscriu-t’hi

Exclusive Content

Be Part Of Our Exclusive Community

Become a Patron

STORE

merch

20% Off All Merch
2020-10-07T09:30:16+00:00
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments