Campus Impuls Educació

14 juliol 2020

Inscripció als cursos online Dream Schools 2020-2021

Emplena cada casella acuradament i escull un dels següents cursos:

  • DS-1: La cooperació i el pensament, eines bàsiques de Dream Schools (es convalida amb l’anterior Workshop I i part del II i amb del Vess I i II).
  • DS-2: L’aprenentatge competencial a Dream Schools. Disseny i avaluació d’unitats didàctiques. (Es convalida amb els anteriors Workshops II i III)
  • DS-3: Els entorns personals d’aprenentatge i els projectes a Dream Schools. (New)
  • DS-4: Estratègies de pensament crític i creatiu per arribar a ser aprenents experts. (New)

Encara que l’avaluació del curs és individual, la participació és en equips cooperatius de tres. Tots els membres d’un equip són de la mateixa etapa. A la casella “Preferències” pots escollir l’opció de si prefereixes participar amb professorat de la teva escola, amb docents d’altres escoles o t’és indiferent.

Una vegada hagis escrit totes les dades, repassa que estiguin correctes, sobre tot l’email, perquè serà la nostra manera de contactar amb tu i el nom d’usuari d’accés al “Campus Impuls Educació”. Ara ja pots llegir les condicions de privacitat i “clicar” al botó “Enviar”.

Moltes gràcies!


Política de Privacitat

Impuls Educació recull aquestes dades mitjançant WordPress per a poder realitzar la inscripció al curs. Dones el teu consentiment un cop marques la casella. Aquesta informació quedarà emmagatzemada als servidors de Impuls Educació i serà enviada a FUNDAE per a Bonificació. Tens dret a DRETS.

Exclusive Content

Be Part Of Our Exclusive Community

Become a Patron

STORE

merch

20% Off All Merch