La personalització, el futur de l’educació

3 abril 2020

Entrevista a Coral Regí, directora de l’Escola Virolai

Per Maria Latre

“Si el nostre objectiu és garantir la millor educació per a tots i cadascun dels nostres alumnes, els hem d’ajudar a ser persones íntegres, amb capacitat i compromís de millora personal i social. Hem d’oferir les estratègies que cadascun dels infants necessita mitjançant una educació personalitzada, que posa el focus en l’aprenent”. En aquesta entrevista, Coral Regí ens dóna les claus per personalitzar l’educació i donar a tots els alumnes l’oportunitat de créixer a partir de les seves singularitats.

Coral Regí és directora de l’Escola Virolai, biòloga i educadora per vocació. Forma part de diferents associacions educatives i és membre del Consell Escolar de Catalunya. Membre de “Educació Demà” de la Fundació Jaume Bofill, ha escrit nombrosos articles sobre lideratge, avaluació professional i processos de qualitat pedagògica i educativa.

Relacionat amb: Entrevista, Vídeo

Et pot interessar

Subscriu-te

Exclusive Content

Be Part Of Our Exclusive Community

Become a Patron

STORE

merch

20% Off All Merch
2021-02-17T11:34:03+00:00
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments